"Μαύρος Ιππότης": Ένας πανάρχαιος, αγνώστου ταυτότητας δορυφόρος



Ένας πανάρχαιος, αγνώστου ταυτότητας δορυφόρος, ο "Μαύρος Ιππότης" μεταδίδει ραδιοσήματα, εδώ και πάνω από 50 χρόνια. 

Οι φήμες θέλουν τον Nikola Tesla να είναι ο πρώτος άνθρωπος που "έπιασε" ένα σήμα από αυτόν τον απόκοσμο δορυφόρο το 1899, μετά την κατασκευή μιας συσκευής ραδιοφώνου υψηλής τάσης στο Colorado Springs.

Από το 1930 αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν αναφορές για παράξενα ραδιοσήματα τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από τον "Μαύρο Ιππότη".

Η ιστορία του Μαύρου Ιππότη έκανε ντεμπούτο στα μέσα ενημέρωσης την δεκαετία του 50. Το 1957, ο Δρ. Luis Corralos του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας τον φωτογράφησε ενώ τραβούσε φωτογραφίες του Sputnik II καθώς περνούσε πάνω από το Καράκας. 

Την εποχή εκείνη δεν είχαν εκτοξευθεί ακόμα στο διάστημα τεχνητοί δορυφόροι γήινης κατασκευήςΤο σκοτεινό αντικείμενο άγνωστης προέλευσης και ηλικίας περίπου 13.000 ετών, εκπέμπει σήματα προς τη Γη και έχει εξεταστεί από αστροναύτες της NASA, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν για την ύπαρξή του επίσημα στη Γη. Ακόμα και το όνομά του είναι μυστήριο, καθώς δεν είναι γνωστό ποιος το αποκάλεσε πρώτα έτσι. Από τη στιγμή που η Ανθρωπότητα διαθέτει διαστημική τεχνολογία μόλις τα τελευταία 60 χρόνια, προκύπτει το ερώτημα ποιος ακριβώς τον έθεσε σε τροχιά.

Οι αστρονόμοι και οι επιστήμονες υπολόγισαν το βάρος του αντικειμένου να είναι πάνω από 10 τόνους που ήταν εκείνη τη στιγμή ο βαρύτερος τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας. Η τροχιά του Μαύρου Ιππότη ήταν αντίθετη με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Στις 23 Αυγούστου 1954 το περιοδικό τεχνολογίας Aviation Week and Space Technology έγραψε για τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη που εξόργισε το Πεντάγωνο το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες.



Οι Ηνωμένες Πολιτείες τον Χαρακτήρισαν ως ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά γύρω από το πολική περιοχή και ότι η τεχνολογία της εποχής, δεν αναγνωρίζεται.

Το μυστήριο βαθαίνει όταν η Γη άρχισε να λαμβάνει ραδιοκύματα με κωδικοποιημένα μηνύματα που ερμηνεύονται, και περιγράφουν ένα χάρτη των άστρων ορατό από τη Γη περίπου 13.000 χρόνια πριν.

Υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον απόκοσμο δορυφόρο, να μεταδίδει κατά καιρούς μηνύματα αγάπης, καθώς και οδηγίες για το μέλλον της ανθρωπότητας σε επιλεγμένα άτομα ανά τον κόσμο, παίζοντας έτσι τον ρόλο του θεού. Το μυστήριο παραμένει...